به گزارش قدس آنلاین، علی فتوحی با اشاره به آخرین وضعیت ذخیره خونی استان اصفهان اظهار داشت: شرایط ذخیره خونی در این استان خوب نیست و میزان ذخیره به کمتر از دو روز رسیده است.
وی با بیان اینکه طی دو سال اخیر به دلیل شیوع کرونا میزان مراجعات به مراکز اهدای خون استان اصفهان نیز کاهش یافته است، افزود: از سوی دیگر نیز باید توجه داشت که به دلیل سرد شدن هوا از میزان مراجعات کاسته میشود.
بانوان اصفهان کمترین میزان اهدای خون کشور را دارند
مدیرکل انتقال خون استان اصفهان با بیان اینکه مراجعات بانوان اصفهانی برای اهدای خون نسبت به دیگر استانها بسیار کم است، ادامه داد: تنها سه درصد از اهدا کنندگان خون اصفهان بانوان هستند و این در حالی است که ما قبل از اهدای خون تست هموگلوبین را از بانوان میگیریم تا برای اهدای خون دچار مشکل نشوند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر به صورت میانگین روزانه ۲۰۰ نفر برای اهدای خون به مراکز استان اصفهان مراجعه میکنند، گفت: این در حالی است که نیاز روزانه استان به خون روزانه ۳۰۰ واحد است و این امر بیانگر کمبود ۱۰۰ واحد خون در هر روز است.
تعطیل شدن کانکس اهدای خون در بیمارستان شریعتی
فتوحی با اشاره به اینکه کمبود مراکز اهدای خون و نبود دسترسی آسان به مراکز اهدای خون از دیگر چالشهای اهدای خون در استان اصفهان است، تصریح کرد: باید توجه داشت که در شهر اصفهان تنها یک واحد اهدای خون موجود است و این در حالی است که در بیمارستان شریعتی کانکس اهدای خون فعال بود که به دلیل نیاز بیمارستان به این بخش این کانکس نیز تعطیل شد
وی با بیان اینکه اداره کل انتقال خون استان اصفهان از نظر تأمین هزینه برای کانکس و خرید ملک دچار مشکل است، افزود: از این رو از خیران درخواست داریم نسبت به تأمین هزینههای راهاندازی مراکز جدید ما را همراهی کنند.
مراکز اهدای خون اصفهان استیجاری است
مدیرکل انتقال خون استان اصفهان با بیان اینکه میتوان گفت اغلب مراکز اهدای خون در استان اصفهان نیز استیجاری است، ادامه داد: زمینی را در اصفهان برای راهاندازی مرکز انتقال خون راهاندازی کردهاند که این مرکز نیز در حاشیه شهر است و بیشتر قابلیت تبدیل شدن به سردخانه و آزمایشگاه را دارد.
وی با بیان اینکه مرکز اهدای خون خواجو نیز پاسخگوی نیاز شهرستان اصفهان نیست، اضافه کرد: سعی داشتهایم این مرکز را توسعه دهیم اما آنطور که باید کافی نیست.
منبع: مهر
انتهای خبر/
نظر شما